nyheder | kontakt | cv dansk | english  
   
 

SAMARBEJDER:
roundaboutrum46
rum46.dk
iM7.dk

 

ANBEFALINGER OG
VENNER:

sixtentherkildsen.dk
andersvisti.com
kevinlytsen.dk
aarhuskunstbygning.dk
overgaden.org
c-sam.info
swopnetwork.dk

bulletprooffilm.com
pistprotta
messhall.org
mappingmemory.net

 


set up tolerance

Set Up Tolerance
Set Up Tolerance er et interdiciplinært kunstprojekt. Projektet er socialt og politisk motiveret og fokuserer på mellem-menneskelige møder og fælles betydnings-produktion der kan bidrage til en nuancering af ex. stereotype opfattelser, vi kan have af hinanden. Set Up Tolerance består af tre dele: en videoproduktion, et website og endelig det fortløbende magasin Speak Up!

Baggrund
Vi oplever en polariseret debat om ”os og dem” mellem minoriteter og majoriteter i såvel offentlige medier som i private fora, hvor der synes at finde en skævvridning sted i hvem der repræsenteres og på hvilke præmisser. De gængse medier fokuserer ofte på enkeltsager og problematikker og får skabt nogle fjendebilleder, der også gøres flittigt brug af i en politisk og populistisk manipulering af befolkningens/vores opfattelse og oplevelse af sig/os selv og hinanden. Medierne udgør i dag en stor del af den videre fortælling og genfortælling af os selv og vores fællesskab.
Set Up Tolerance er igangsat som en positiv modstrategi til dette billede.

Repræsentation
Dele af projektet fokuser på kvinder og repræsentation, men generelt vil projektet søge at skabe en platform, som giver plads og mulighed for mere nuancerede ytringer på andre og egne præmisser end det de velkendte medier tilbyder.

Vi ønsker på denne måde at danne et fælles ytringsrum i et tværfagligt magasin, en webproduktion samt videoproduktion, hvor aktuelle sociale og politiske temaer kan debatteres og udfordres og samtidig give plads og respekt til vores respektive fagligheder, vores forskellige etniske og kulturelle baggrunde.

link: setuptolerance.dk


speak up! no. 1.

tekst fra setuptolerance.dk:
"Det er med glæde at vi præsenterer første nummer af Speak Up! set up tolerance. Det er et uafhængigt magasin, som overordnet handler om ytringsplads, synlighed, mulighed og ansvar i den aktuelle sociale og politiske hverdag." ...
Uzma Ahmed Andresen, Tanja Nellemann og Grete Aagaard

 

 
 

History on History af Tanja Nellemann - web: Anders Visti

top