nyheder | kontakt | cv dansk | english  
   
 

SAMARBEJDER:
roundaboutrum46
rum46.dk
iM7.dk

 

ANBEFALINGER OG
VENNER:

sixtentherkildsen.dk
andersvisti.com
kevinlytsen.dk
aarhuskunstbygning.dk
overgaden.org
c-sam.info
swopnetwork.dk

bulletprooffilm.com
pistprotta
messhall.org
mappingmemory.net

 


art works

Består af tekstværker, der forholder sig til og udfordre samtidens arbejdsbegreb og opfattelser af arbejdsideal. Vi kommenterer og udfordre netop magt-frihed og afhængighed; begreber der både fagligt og humoristisk relaterer sig til tilgange muligheder og konsekvenser i forbindelse med det at arbejde. ARTWORKS tager udgangspunkt og går i dialog med det givne sted, den arbejdsplads vi udfolder teksterne i. Alt afhængig af konteksten, den konkrete lokalitet, arbejdets indhold, og brugerne af arbejdspladsen, vælger vi hvilke materialer der skal bruges i den givne sammenhæng.
I dette tilsyneladende unødvendige, men anderledes brugbare kunst arbejde, er fokus hæftet på selve handlingen i at udfører arbejdet / værket / sætningen.
Axelsen og Poulsen møder gerne op på din arbejdsplads til en samtale om en mulig udsmykning. Artworks består af kunstnersamarbejdet mellem Axelsen og Poulsen, der gerne møder op på din arbejdsplads og tilbyder installatoriske udsmykninger der forholder sig til arbejdsbegrebet.

Eksempler fra ”Styrker arbejdsdyrkelsen arbejdslysten” og ”arbejdssky”.
Udsmykning af Indienets lokaler, www.indienet.dk - et firma der trækker netværkskabler i Københavnsområdet.

klik herklik herklik herklik her

klik på billederne for at se større versioner af dem.

 

 
 

History on History af Tanja Nellemann - web: Anders Visti

top