nyheder | kontakt | cv dansk | english  
   
 

Resten - med andre ord,

Installationen består af flere sammenstillede dele. En plakat, der indeholder udklippede ord og tekststykker fra aviser, der er sat sammen til en slags omvendt trusselsbrev og forstørret op til plakat størrelse i sort/gul farve. Plakaten blev præsenteret på udstillingen og KelleR området, Børkop og i Trekantområdets biblioteker og lå I en stable gratis til publikum.

Plakatteksten: Er vi enestående eller star vi bare alene.

Installeret i et hjørne er et 4x4 meter stort spindelvæv/netværk bestående af avisstimler. På et bord ligger udskårne ord som publikum kan flytte rundt med, som et anderledes scrable.

Både i overskrifter og fortællemåde udgør dagpressen i den grad en betydelig magtfaktor i forhold til viderefortælling, kategorisering og konstruktion af vores opfattelse af virkelighed og hinanden. Installationen tager fat i KelleR-Ceks historiske kontekst. KelleR Cek var tidligere opholdssted og hjem for fysisk og physiske handicappede.

Der stilles spørgsmålstegn ved hvem de tiloversblevne i en netværkskultur er og hvordan vi bruger vores relationer i samtiden. Hvor stor er vores rummelighed i forhold til det afvigende?

I udstillings perioden klippede jeg nye papirklip, af dagens aviser ved et arrangement omkring et bord med aviser og klippe/skæreredskaber. Samtidig inviteredes de besøgende til at klippe nye papirklips udsagn.

klik herklik herklik herklik her

Klik på billederne for at se større versioner af dem.

 

 
 

History on History af Tanja Nellemann - web: Anders Visti

top